Trainingen Verbindend Gezag® en Geweldloos Verzet

Verbindend Gezag® en Geweldloos Verzet voor Ambulant medewerkers

In 3 dagen leren de deelnemers hoe ze ouders/verzorgers handvatten kunnen bieden en kunnen begeleiden in het omgaan met ongewenst, destructief en grensoverschrijdend gedrag van kinderen en jongeren.

BEKIJK DEZE TRAINING

Verbindend Gezag® en Geweldloos Verzet voor Residentiele teams

In  4 dagen leren de deelnemers hoe ze vanuit de methode kunnen handelen, hoe belangrijk samenwerken is en hoe hun eigen spanningsopbouw invloed heeft op het gedrag van de jongeren.

BEKIJK DEZE TRAINING

Verbindend Gezag® en Geweldloos Verzet in het onderwijs

In 2 dagen leren de deelnemers hoe ze op een andere manier kunnen omgaan met negatief gedrag in de klas, hoe belangrijk samen werken is en hoe hun eigen spanningsopbouw invloed heeft op het gedrag van de leerlingen.

BEKIJK DEZE TRAINING

Training voor ouders

In 5 online bijeenkomsten van 2,5 uur leren de deelnemers hoe ze steviger kunnen gaan staan in de opvoeding van hun kinderen. Herkennen van escalatieprocessen, empathisch opvoeden en liefdevol begrenzen.

BEKIJK DEZE TRAINING

Duplo training

In de basis training Contextueel werken met Duplo leer je hoe je duplo in kan zetten als middel om (gezins)patronen sneller te herkennen en deze in beeld te brengen.

BEKIJK DEZE TRAINING

Trainingen op maat

Naast de SKJ geaccrediteerde trainingen, kunnen trainingen op maat voor uw specifieke vraag en/of medewerkers samen onderzocht en besproken worden. Mail uw verzoek naar info@geweldloos-verzet.nl en er wordt contact met u opgenomen.